Najlepšie pred a po: Znovuobjavená pobrežná chata

Tento dom musel byť v predchádzajúcom živote veľmi dobrý. Po reinkarnácii renovácie sa to určite vrátilo ako niečo lepšie. Zistite, aká dobrá môže byť Karma.

Minimálna doba trvanlivosti pred a po - pobrežná chata Minimálna doba trvanlivosti pred a po - pobrežná chataPo | Poďakovanie: Charles Walton IV

JE Každý rok nám hodnotenie Southern Home Awards predstavuje výzvu určiť toho najlepšieho. Niekedy je to ľahké. Na prvý pohľad skvelá táto chata na pláži Rehoboth Beach v Delaware bola zrejmou voľbou pre najchytrejšiu premenu ochabnutého štýlu. Architektka Ankie Barnes zaujala ľahkým prístupom k začleneniu pobrežných tág, čo viedlo k ideálnemu úniku rodiny Chernerovcov a k vrcholu prímorskej sofistikovanosti.

ako zabrániť hyperextenzii kolena

Čerstvá tvár
Keď Andy a Abby Chernerovci odhalili svoje útočisko, bola to dosť opustená neo-Williamsburgská chata s približne rovnakým obrubníkom ako samotný obrubník. Jeho potenciál bol však evidentný, keďže sa nachádza medzi vzrastlými stromami v pokojnej štvrti v pešej vzdialenosti od pláže. Vyzvali Ankie, rodinného priateľa, aby z existujúcej stavby vyrobila šindľovú chatu. „Toto je súkromná, ale štedrá rodina,“ uvažuje Ankie, „takže mojou myšlienkou bolo vytvoriť domov, ktorý by bol útulný a zároveň ústretový.“ Túto rovnováhu dosiahol pridaním širokej, pohostinnej prednej verandy. Francúzske dvere nahrádzajú malé okná v prednej časti domu, prepúšťajú svetlo do interiéru a pôsobia južnejšie. 'Zavrel som dvere ako akési gesto Tidewater,' dodáva Ankie. Ťažkosť dvojitej strechy zlomil štyrmi vikiermi. Vizuálne odľahčujú veľkú plochu strechy a dávajú domu väčší pocit výšky a prítomnosti.



Poď dnu
Pôvodné foyer nastavilo tón pre zvyšok domu: malý, tmavý a stiesnený. Ankie odstránila stenu, ktorá oddeľovala foyer od obývacej izby, a nahradila ju širokým oblúkom, ktorý napodobňuje druhý oblúk vedúci do jedálne ďalej. Oblúky nechávajú nedotknuté rozmery miestností, stále umožňujú tvarovanie koruny a pomáhajú udržovať oko v pohybe hore a dookola, čím maskujú nízke 8 stopové stropy.

Posledných 10 schodov schodiska bolo rozšírených, aby vytvorili roztiahnutý efekt, ktorý priťahuje záujem až do schodišťovej šachty, kde vikýřové okno zalieva priestor svetlom. Príspevok Newel je prvým z mnohých vizuálnych podnetov, ktoré vytvárajú námornú tému v celom dome a odrážajú rodinnú lásku k plavbe. „Nový stĺp bol navrhnutý tak, aby odkazoval na maják, ale nemal byť jeho modelom,“ vysvetľuje Ankie. „Zvyšok domu zobrazuje niekoľko referenčných a skutočných námorných gest.“ Tieto majú formu prvkov, ako sú okná s priezormi, ktoré sa zachránili z vyradených lodí. Tieto dokonale neočakávané dotyky spomínajú na tému bez toho, aby kričali.

„Pobrežná chata znovuobjavená“ pochádza z čísla z októbra 2008 Southern Living.